Netrapte se dietami! Naučím vás, jak to jde bez nich. Jednou a napořád!

Už mě nebaví se koukat, jak se trápíte dietami a nic se neděje! Jak se snažíte, odpíráte si, ničíte a výsledky? Nikde! Proto mám pro vás návrh: naučím vás, jak na to. Jak na zhubnutí a hubnutí, jednou provždy. Protože jinak dřete zbytečně, a kvůli nesmyslům.

Pojďte na to jinak
Ano, přesně tak to s vámi mám. Oslovujete mne, píšete, voláte a chcete pomoc. Ráda vám vyhovím. Sama jsem si prošla tím samým, než jsem pochopila, co a jak mám dělat. Je to vlastně snadné. Stačí opravdu jen vědět, jak. A to vám chci prozradit na mém workshopu...

Kdy?
12.5. 2019 
13,00 -17,00 hodin
Juice Me Baby, náměstí Kinských 3, Praha 5
cena za osobu: 2290 Kč
zvýhodněná cena pro 2 osoby 3990 Kč (sleva 590 Kč)
A k tomu dostane každý účastník jako dárek předplatné na 1 měsíc v programu Basic v mé on-line poradně MyDiet.cz v hodnotě 999 Kč 


Jedeme v tom spolu
Tady zjistíte, jaký je způsob, jak být štíhlá. Napořád. Nebudete se muset omezovat podle zákonů různých diet. Být nešťastná, zatímco ostatní se baví. Být o vodě a na salátu, a zároveň bez energie a nervózní. Ukážu vám, že to jde jinak. Můj systém hubnutí funguje vždycky. Není těžké se jím řídit, jen musíte pochopit základní principy. Poradím vám, co a jak.
Prozradím, kde děláte chyby.

Naučím vás:
* vařit správná jídla
* sestavit si jídelníček na den
* vybírat potraviny vhodné pro vás
* nakupovat rychle to pravé v supermarketu
* užít si bez výčitek večeři v restauraci
* ale i spoustu dalšího...


Hubnutí je snadné, když znáte fígly
Tak už se netrapte a pojďme do toho spolu! Na trápení máme jiné věci, ale hubnutí to být nemusí. Takže? Čekám na vás 12. května. Užijeme si příjemný den, na jehož konci možná změníte svůj život. Co vy na to?

Budu u toho s vámi.

Přihlaste se zde


💚
Vaše Lada