Krabičkové diety: Víte, které fungují?

Možná vás překvapím, ale pustila jsem se do krabičkové diety. Ano, já! Často se mě totiž ptáte, jakou bych vám pro začátek hubnutí doporučila. A tak jsem chtěla mít jasno…

Krabičkových diet je totiž na trhu hodně a je mi jasné, že vyznat se v nich, není jednoduché. Máte vsadit na kvalitu jídla? Sledovat složení? Cenu? Chtít pět jídel denně nebo vám budou stačit tři? A bude to vůbec dobré?

Zaměřeno na kde co
Ne každá krabičková dieta pracuje se stejným poměrem živin jako já. A jelikož vím, co na vás klienty funguje, chci aby stejně fungovala i jídla v krabičkách. Hodně firem jsem omrkla i s kalkulačkou, abych zjistila, jaké mají jídelníčky. Někdy jsem se nestačila divit, jak pracují s podvýživou - vlastně sází na jistotu, že člověk zhubne, když příjem držíte pod 5000 kJ a klidně vám dají do krabičky i bramborový salát. Tohle není můj styl.

Vyváženost mě baví
Až jsem narazila na FITkitchen, kde je všechno v pořádku - živiny, nálož kalorií, můžete si vybrat, když cvičíte i větší příjem, porce krásné, chuť velmi dobrá. Konečně jsem zajásala. Navíc nepracují se dvěma svačinami, ale s jednou svačinou a dezertem. Můžete si ho dát po obědě (možná i po večeři), nebo jako svačinu, je to na vás. Ale když to sečtete jako denní bilanci, jste ve svých číslech. Přijde mi to dietářsky zajímavý - přátelský krok: oko vidí dezert, jazýček si smlsne a nemáte černé svědomí, že jste si dovolila.

Jedu v tom s vámi
Proto jsem se do toho vrhla a věřím, že to bude fungovat. Pro vás jsem domluvila 10 procent slevu, kdybyste to chtěli zkusit také. Rozjezd hubnutí nikdy není snadný, tak kdybyste si ho chtěli ulehčit, tudy vede cesta. Co říkáte, jdeme na to?

Stačí vybrat program (nálož energie), uplatnit slevu s kódem Lada10 a jedete!