KURZ vyLaděná Velikonoční nádivka LIVE

Tak už nám jaro klepe na dveře! A Velikonoce přijdou coby dup. Oslavme ty jarní svátky spolu, co říkáte? Jak? 

No přece společným LIVE pečením.

Myslím, že společně upečená nádivka, pochopitelně její zdravější - vyLaděná verze, vykouzlí úsměv u všech členů rodiny.

Dáme se do toho v neděli 28.3. od 10.0 na mém Instagramu 

Tak šup na nákup, ať jste nachastaní

  • 4 celozrnné rohlíky - pěkně odleželé, gumové, asi tak 2 dny staré :-)
  • 200 ml polotučného mléka
  • 200 g libového uzeného masa - nejčastěji používám kladenskou pečeni
  • 150 g šmakouna - obyčejného bez příchuti. Ale vlastně je to na vás, kdybyste měli raději příchuť provensálské koření nebo jiné, kupte si ho.
  • 100 g mrkve
  • 50 - 80 g nějaké té jarní zeleně. Samozřejmě čerstvé kopřivy jsou top, ale může být i baby špenát nebo medvědí česnek. Zkrátka co seženete a co máte v nádivce nejraději.
  • 2 jarní cibulky
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 2 stroužky česneku
  • muškátový oříšek - jen tak párkrát strouhneme na ovonění
  • 4 vejce
  • 1 balení Skyru
  • čerstvou pažitku (nebo bazalku)

Co dále budeme potřebovat?

  • nože a prkénko
  • robot na ušlehání sněhu
  • lis na česnek
  • struhadlo na strouhání mrkve a šmakouna
  • velkou mísu
  • stěrku
  • zapékací mísu
  • pečící papír
  • zástěru (nejlépe Štěstí na talíři)
  • úsměv

Snad jsem na nic nezapomněla... Kdybych si náhodou ještě na něco vzpomněla, budu upřesňovat na svém Instagramu. Sledujte stories a v neděli v 10 hod. se těším

S láskou Lada

Pro ty z vás, kteří jste nestihli live stream Kurz krabičkování na Instagramu, jsme uložili záznam na Youtube.