Extra rychlý plán: Jak se znovu vrátit k hubnutí

Vím, že bylo těžké udržet si motivaci a k tomu všechny ty starosti s prací, dětmi, vařením. Ale teď už se můžeme zase pustit směle do všech plánů a snů. Tak rychle na to!


Konečně se ledy hnuly a můžete už se trochu začít těšit na to, co bude. Můžete si znova vybrat hezké šaty, plavky nebo sukni, v nichž by vám to letošní léto mohlo slušet. Přejete si to? Mám pro vás plán:


Rozjíždíme to
Stoupněte si na váhu a zapište si, jak na tom jste. Nejlepší za mne je hmotnostní chytrá váha, která vám nejen měří kila, ale také procenta tuků v těle a množství svalů. Což je dobré, protože se cvičením se vám složení těla mění a pouze na kilech by to nemuselo být znát. Navíc vám vše ukládá do aplikace v telefonu. A vy i vidíte graf, jak se vám daří.


Kolik a kdy
Dejte si reálný cíl, do kdy byste chtěla zhubnout. A kolik. Zamyslete se nad tím, kde děláte chyby nebo kde máte slabiny a pojďte je společně odstranit. Všichni moc dobře víme, že asi ty chipsy večer s vínem nejsou ono. Stejně jako odpolední dortík... A dál?


Plánujte
Připravte si pro první dny plán, co budete jíst a podle toho i nakupte. Nevíte-li si rady,  podívejte se na myDiet.cz na recepty nebo sledujte můj instagram. Dávám vám tam hodně tipů na jídla, která zkouším, takže za mne jsou v pořádku. 


Tohle snižte, tam přidejte
Zkuste se zaměřit i na snížené sladkých pamlsků a vyměnit je za bílkoviny, třeba ovocné tvarohy. Nejlépe bílé s trochou ovoce, ať je to i lahodné oku. Stejně tak si spočtěte, kolik vody během dne vypijete. Aspoň 2,5 litru by to být mělo. Pokud je vedro či cvičíte či oboje, zvyšujte množství. Hlavně během dne. 


Pohyb zpevňuje
Přidejte svůj oblíbený pohyb, nebo zkrátka cvičení, které vás baví: věřím, že jste stihla něco vyzkoušet i během karantény… Takže víte, že i 20 minut denně tabaty nebo hiitu umí divy. 

A teď už stačí se směle pustit do práce.. Žádné prudké pohyby, hezky vklidu a s radostí. Jsem tady pro vás!

Vaše
Lada