Jsem tu pro vás v nové síle. Tak jdeme na to!

Leden mám ráda. Všichni jsou zapálení pro hubnutí. Chtějí cvičit i zdravě jíst a mají energii pro své rozhodnutí. Co vy? Jak jste na tom?

Já vás varovala. Ale co už, tak máte teď holt kila nahoře, nedopnete sukně, a proto raději nosíte košilové šaty… Nejste jediná. A navíc už se stejně nedá dělat. Tedy dá… Tak se na to spolu vrhneme, ať nemusíte takhle chodit až do léta, a pak šílet z plavkové sezóny.

Začněte si psát, jak jíte
To je známý krok, když chcete trochu zjistit, jaké vlastně máte skóre. Abyste rozuměla - kolik sníte a kolik energie vydáte. Jednoduchými kroky pak dojdeme k tomu, kde děláte chybu. Nejlepší bude, když kliknete na mou poradnu mydiet.cz. Tam přesně vpisujete, kolik a čeho, a výživová kalkulačka vám počítá sacharidy, bílkoviny, tuky na den.

Co s tím?
Pak si spolu můžeme sednout a probrat, kde musíte přidat nebo ubrat. Neděste se, většina žen jí spíš málo než hodně. Takže dobrá zpráva bude, že budete muset jíst víc. Ale jinak! Bude to chtít přidat na bílkovinách, kvalitních tucích a zelenině. To jsou obvyklé nedostatky zdravého a dietního jídelníčku.

Na nové adrese
A protože jste kromě on-line poradny chtěli, abychom se spolu i viděli, mám pro vás skvělou novinku.
Znovu se s vámi budu pravidelně osobně setkávat!
Najdete mne nově na adrese Senovážné náměstí 28,
v 6.patře v krásném prostoru studia SOUL THERAPY… kam můžete chodit i na jógu, masáže a jiné terapie. Objednat se můžete zde 

Dejte o sobě vědět. Určitě si ale připravte i tenisky, abyste se kromě jídla i trochu hýbala. Ne moc, ale trochu ano. Už kvůli vašim zádům přece.

Už nečekejte

Proto dalším krokem bude, abyste se porozhlédla po svém okolí a našla si lekci pilates, jógy nebo začala běhat. Pohyb je totiž skvělým antidepresivem. Hlavně vás donutí přemýšlet i nad tím, co jíte. Když už totiž budete hýbat tělem, nebudete mít chuť jíst špatně. Naopak. I proto jsem tu pak já, abych vám pomohla. Jedeme v tom spolu a dobereme se cíle, který si přejete.

Tak vzhůru na to!
Lada