Proč jsem se zamilovala do jógy? A vy můžete také!

                        

Bylo to před 3 roky. Prostě jsem potřebovala vypadnout. Hned. Všechno nechat za sebou a zmizet. Kamkoliv a rychle.
Po několika hodinách letu jsem se ocitla na Bali. Nevěděla, že to bude takový ráj! A dobrá volba. Jógu miluju. Je milosrdná k tělu, blahosklonná k duši. Když mám po lekci, říkám si: "Nebylo mi nic, ale je mi líp".

Pojďte se vnímat
Fascinuje mne, jak umí během krátké doby rozproudit energii, tu životní. Jako by se mi lépe dýchalo a uvnitř mne všechno i lépe fungovalo. Zpevňuje vnitřní svaly a skvěle protahuje. Pryč jsou bolavá záda i hlava. Přitom nepotřebujete žádné pomůcky, speciální oblečení, něco extra. Jen legíny, triko a podložku (někdy ani tu ne). A pak už jen vnímat svoje tělo.

Prsty nahoru, hlava dolu

Já se po ní cítím delší i lehčí. No, která procedura tohle za hodinu umí? Nemusíte být ani v žádné kondici a můžete začít. Já vám to moc doporučuju. Mě to chvíli trvalo, než jsem jógu našla. Ale teď už bych neměnila. Dokáže hodně zklidnit mysl, odvede pozornost k tomu, abyste se soustředili na dech, jak správně udělat pozici, udržet se v ní a vnímat to, co s vámi dělá.

Na Bali jedu znovu! Pojeďte se mnou

Na Bali je toho tolik, co budete milovat jako já.  Nádherná čistá příroda, tolik úžasných vůní, neskutečné jídlo - zdravé, čerstvé, prostě dokonalé. Vzduch je naplněn mystičnem a vy se jen můžete zastavit, nadechnout a pořádně promyslet věci.

Pokud se chcete přidat, napište mojí nejlepší jóga učitelce Markétě  macikayoga@gmail.com 
KDE BUDEME BYDLET:
4 nocí (10.-14.10.) nádherný hotel s bazénem s výhledem do rýžových polí v Ubudu, pár minut chůze od centra v Deluxe pokojích
5 nocí (14.– 20.10.) v rozlehlém komplexu s ubytováním v samostaně stojících bungalovech v překrásné zahradě s dvěma bazény, přímo u moře 200m od pláže
CENA
Zahrnuje ubytování v dvou hotelech. V Ubudu v pokojích DELUX a na jihu v samostatných bungalovech. Ubytováni je vždy po dvou (většinou manželské postele).
Transfer z letiště a zpět na letiště. Transfer mezi oběma ubytováními.
Jóga 1 x denně v Ubudu a 2 x denně na jihu ostrova.
Snídaně.
2 výlet v okolí Ubudu
Pojištění CK proti úpadku (zajištuje pro nás Siam Travel)

Cena celkem 28 800,- Kč.

Neváhejte, je jen 12 míst!  Bali si zamilujete :-)

Namaste

Vaše  Lada