Snažíte se zhubnout a pořád u toho máte hlad? Změňte to, účinky se tak dostaví!


 Že zkoušíte držet dietu a pořád se nic velkého neděje, i když už to trvá několik let? Nevíte, co a kolik máte jíst a bojíte se už i pohledu na rohlík? Rádi byste konečně našli způsob, jak být štíhlí. Napořád?

Ukážu vám, jak je to jednoduché. Můj systém hubnutí funguje vždycky. Není těžké se jím řídit, jen musíte pochopit základní principy. Proto jsem se rozhodla pořádat workshopy, kde vám ukážu, jaké má redukční jídelníček základy. Budu se snažit vám vysvětlit na konkrétních příkladech, kde děláte chyby. Naučím vás být sám sobě terapeutem a se stavit si funkční menu, abyste neměli hlad.

Moje sliby, nejsou předvolební :-) Takže je splním a věřte, že budete umět správně vybírat v supermarketu i vědět, co jíst vhodně v restauraci. To jsou jedny z nejčastějších dotazů, se kterými se u klientů setkávám. Podívejte se na mydiet.cz. Tam vás čeká spousta lekcí ohledně jídla, ale také tabulky, které se v počátcích stanou vašimi společníky. Abyste věděli, kolik třeba jíst masa, brambor a tak dále. Hubnutí je snadné, když znáte fígly...

Přijďte na Diet Plan workshop - hubnutí s Ladou

Dám vám takový plán, který určitě zvládnete. A ten funguje na všechny.

Kdy: 23.2. 2019  9,30 - 14,00

Kde: Juice me baby, náměstí Kinských 3, Praha 5

Cena: 2600 Kč za osobu

Zvýhodněná cena za dvě osoby 4600 Kč


Tady je pro vás jeden recept, na ochutnávku.

Lilkovo-cuketová musaka s mletým masem
Oběd: 2300 kJ (pro 1 osobu)
Čas přípravy: 35 minut

Ingredience: 130 g mletého hovězího, 30 g cibule, 10 g rajčatového pyré, 10 g strouhaného parmezánu, 160 g brambor, 80 g cukety, 80 g lilku, 80 g červené papriky, 7 g olivového oleje, rajčata na salát, česnek, petrželová nať, sůl a pepř

Příprava: Oloupejte brambory, nakrájejte na plátky a vařte ve vodě zhruba pět minut. Lilek, cuketu a papriky nakrájejte na velmi jemné a tenké plátky, zakápněte půlkou dávky olivového oleje, přidejte sůl, nakrájenou petrželovou natˇ, důkladně promíchejte a nechejte společně pár minut marinovat. Na zbylém olivovém oleji orestujte cibulku, přidejte mleté maso a orestujte do hotova. Na konec přidejte rajčatové pyré a lehce osolte. Do pekáčku vložte pečicí papír, na dno dejte polovinu zeleninové směsi, na ni dejte celou masovou směs, na ni plátky předvařených brambor a překryjte zbylou zeleninou. Shora posypte strouhaným parmezánem a dejte péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů Celsia na 15 až 20 minut, dokud sýr nezezlátne. Podávejte s čerstvými rajčaty.