Obrácená dieta? Tak tu teď zkouším. A světe div se, zase hubnu!

Chtěla bych letos mít na břiše pekáč buchet. A tak jsem zase pátrala, jak to dělají fitness bikiny holky. A našla jsem sice dost nesmyslů, ale jedna věc mě fakt zaujala. A to je ta změna, co provádím právě teď.

Když jste na bodu nula
Po všech svých alternativních pokusech (keto, raw...), a ani nevím, co všechno jsem vyzkoušela, jsem si snížila metabolismus tak, že jsem jím 6000 kJ na den. A když chci zhubnout, musím jít ještě níž. A to šest tisíc není moc... Jak a čeho máte jíst, vám poradím na mydiet.cz.

Našla jsem tip
Hledala jsem tedy něco, co by mohlo zafungovat, když už jím málo a dost cvičím. To se pak dostanete do stavu, kdy nemáte kde ubrat (v jídle) a přidat v pohybu. Proto jsem si přečetla dost o reverzní dietě – navyšování kapacity metabolismu a šla jsem do toho.


Co to je?
Dieta obráceně. Jejím cílem je postupné navyšování energetického příjmu. Tělo se tak na něj adaptuje bez toho, aniž by nabralo velké množství tuku. Je vhodná pro každého, kdo jí málo a potřebuje zvýšit energetický příjem, aby byl schopný normálně fungovat – bez nabrání velkého množství tuku.

Jak to mám v praxi? 
Jím 4 jídla za den. Hodně bílkovin. Po pár dnech se váha hned hnula dolu. Tak jsem navýšila příjem, zase jsem zhubla, navýšila příjem... Už jím 8500 kJ a stále udržuju nebo hubnu. Bomba! Musím to navyšovat tak dlouho, dokud se nedostanu na své maximum. Tedy kdy začnu přibírat. Ale pozor nejím blbosti, abych přibírala, to není účel. Pořád hlídám stejný poměr sacharidů, bílkovin a tuků, vůbec nemlsám, vůbec nepiju alkohol. Jím jak kulturista 😁...

Pohyb? Ano
Cvičím 4x týdně cca 40 min. Až se dostanu na max, uberu lehce na přijmu a přidám kardio aktivity (ty by se měly během začátku vynechat) a budu hubnout tuky. Chápete? Konečně po letech budu začínat na jiné startovní pozici a ubírat se mi bude snadno, protože mám najednou velkou kapacitu. Tělo nebude trpět, nebude podvyživené... Pojedu z maximální kapacity metabolismu jako zamlada! Jsem zvěděvá, jak se mi to bude dařit.



Přijďte na Diet Plan workshop - hubnutí s Ladou
Dám vám taky takový plán, který určitě zvládnete. A ten funguje na všechny.

Kdy:  23.2. 2019  9,30 - 14,00
nebo 16.3. 2019  9,30 - 14,00
Kde: Juice me baby, náměstí Kinských 3, Praha 5
Cena: 2600 Kč za osobu 


S láskou

Vaše Lada