5 rad, které vám pomohou zaručeně zhubnout. Jednou provždy!

A je to tady! Leden, měsíc, kdy fitka praskají ve švech a dietní potraviny mizí v regálech stejně jako šampaňské a cukr před čtyřmi týdny. Vystupte z davu! A vydržte svou snahu zhubnout až do konce. Poradím vám, jak.

Poslední dva roky jsem zasvětila tomu, abych vytvořila co nejjednodušší systém komplexní podpory pro zdravé a trvalé hubnutí, který bude fungovat pro každého. 


Za mě je postaven na těhle základech:

Nehladovím
Že jste se právě postavili před zrcadlo a mračíte se na sebe víc než obvykle? Za trest si tedy nevezmete jídlo do práce, a tak nějak celkově si nadělíte hladovku. Tak přesně tohle je cesta do pekla. Nejen, že budete mít z hladu mizernou náladu, budete protivní a bez energie, ale stejně to brzy zakončíte tím, že vyjíte ledničku a další dny se na sebe budete mračit ještě víc…


Vím, co mám jíst
Proto je jasné, že si připravte jídlo s sebou, nakupte svačinky, a nebo si objednejte krabičky. Je zkrátka potřeba mít neustále po ruce kvalitní a nutričně vyvážené jídlo. Jaké? Podívejte se na mou výživovou poradnu MyDiet.cz, kde si buď úplně zdarma můžete evidovat váš energetický příjem i výdej, sledovat vaše energetické statistiky a přizpůsobovat si své další kroky. 
 

Nechám si pomoc
Někdy to člověk potřebuje - vzít za ruku. Hlavně ze začátku se podpora, hlavně ta psychická, je motivující. Když proto chcete pomoc, je vám u vyšších programů v mé poradně k dispozici nutriční terapeut, který kontroluje a reviduje váš jídelníček a doporučuje vám, co dělat. Dostáváte e-mailem i vzdělávací lekce, abyste potravinám lépe rozuměli. 

Nedávám si velké cíle
Určitě to chce říct si, co chcete. Ale proč se zbytečně stresovat tím, že by bylo dobré zhubnout dvacet kilo. Ano, bylo by fajn je nemít. Ale… ale bude úplně stačit, když první krok budou třeba kila tři - za měsíc. Takový úkol se snáz plní. Jasně, že bychom chtěli všichni mít kila navíc dole hned, ale oni také zrály nějaký čas. A stejný je holt budete dávat dolu. Nebuďte na sebe proto přísní a úvodní hubnutí berte jako hru a zábavu, ne tvrdý bič na sebe. 

Nezakazuju si všechno
A nebudu pít! Přestanu jíst čokoládu! Nechci se přejídat! Budu třikrát týdně cvičit! Tak přesně tyhle výkřiky do tmy jsme asi zažil už každý a většinou neúspěšně i velmi brzy porušil. Hledejte příjemnější cestu, jak trvale hubnout a mít lepší kondici i zdravější tělo. Hlídejte, co a kdy jíte - pravidla určitě znáte. Sportujte, protože to přináší dobrou náladu a lepší zdraví. Za svou snahu se i odměňujte - čímkoliv, co vám dělá radost. Zkrátka berte to jako výzvu, kterou si sami pro sebe tentokrát splníte ke spokojenosti své vlastní. Ráda vám v tom pomohu!


A víte co? Už to vyřešte jednou pro vždy!
Naučte se všechno, co potřebujete vědět o hubnutí v jednom dopoledni a už se nikdy netrapte dietami. Vím, co funguje a ráda vám to poradím. 

Přijďte na Diet Plan workshop - hubnutí s Ladou
Dám vám takový plán, který určitě zvládnete. A ten funguje na všechny.

Kdy: 9.2. 2019  9,30 - 14,00
Kde: Juice me baby, náměstí Kinských 3, Praha 5
Cena: 2600 Kč za osobu 
Zvýhodněná cena za dvě osoby 4600 Kč 

P
řihlaste se zde

S láskou Lada 💙