Co teď? Objevovat nové cesty a získat náskok!

Karanténa. Není to teď snadné období, já vím. Ale vždycky se dá najít něco pozitivního i na takových věcech. Třeba… máte víc času na vaření, na to jíst dobře a zdravě. A dál?

Najednou je čas na věci, na které jsme předtím čas neměli. Doma se můžete věnovat samostudiu – čehokoli. Od jazyka, přes cvičení až po výrobu třeba speciálního džemu. Možná byste měli přečíst všechny vzdělávací lekce na MyDiet. Nebo prostudovat recepty v mé kuchařce, jsem si jistá, že najdete spoustu nových receptů, které jste ještě nezkoušeli. Vzhůru na ně!

Můžete si také udělat plán, jak byste si představovali do budoucna péči o své tělo – co a jak jíst, které sporty byste rádi objevili. I teď máte možnost zkusit třeba online jógu, cvičení s vlastním tělem, meditaci... Prostě dělat si plány a hledat nové, i to pomáhá k zachování dobrého zdraví.
Zavřeli vám jogovnu nebo fitko? Nevymlouvejte se na to. Když teď zaberete, získáte rozhodující náskok - až se vše vrátí do normálu, budete už dávno v bikiny kondici.

Ohledně dobrého jídla vám MyDiet.cz je stále nápomocna, nastaví vám zrcadlo, jak na tom jste. Mrkněte. Moc vám zapisování nešlo, neskamarádili jste se s ním? Teď je čas zkusit to znovu, brzy uvidíte výsledky. Stejně tak, když budete potřebovat něco z našich potravin, řádně jsme předzásobeni tak, abychom měli vše v našem e-shopu dietella.cz k dispozici.

Držím nám všem palce, ať jsme zdraví a zvládneme to spolu!