Koktejly vám pomohou neztloustnout během Vánoc. Zkuste je!

Proteinové koktejly. Proč se vám můžou zrovna teď hodit? A dokonce vám pomohou i během Vánoc. K čemu? Abyste v lednu nebyla jako koule!

Proteinový koktejl, možná úplně přesně nevíte, co je to za drink? Nápoj s vysokým obsahem mléčných bílkovin. Ptáte se, k čemu je to dobré? Všude tam, kde potřebujete zvýšit bilanci bílkovin, abyste jedla vyváženě. Uděláte si k snídani ovocné smoothie nebo ovesnou kaši? Skvělé, přidejte si tam bílkovinu - jídlo bude komplexnější a vy nebudete mít hlad. Nechcete se vám nic večer vařit, jste unavená z práce, udělejte si proteiňák a jste po jídle. Jsi low carb? Potřebujete proteiňák jako variantu některého z tvých jídel? Porce jen za 28 Kč na dietella.cz.

Chemie? Ne vždy!
Často se setkávám s názorem, že jsou proteiňáky chemie Ty z fitness světa rozhodně jsou. Ale můj je čistou potravinou. Mrkni na složení - nic, co by se běžně v přírodních potravinách nevyskytovalo. A navíc jsem přidala přírodní trávicí enzymy, aby bylo bříško spokojenější. Čistěji už to nejde: 76 % kvalitního proteinu bez přidaného cukru, vysoký obsah vlákniny, bez lepku, konzervantů, 7 trávicích enzymů

Když už nestíháte

I teď na Vánoce se třeba budete cítit občas přecpaní, oceníte něco “jen pocitově” lehkého. Zkuste ho! Nebo když vás bude čekat velká, tučná, sladká návštěva u prarodičů, chytře si ráno nebo svačinu odlehčíte. A koneckonců můžete ho přimíchat do cukroví. Čokoláda s goji - znáte výživnější a zdravější kakajíčko k vánoční pohádce?

Tak Vám držím palce!

Lada