Proč je důležité také i cvičit?


Hodně z vás klientů na mne dělá při setkání smutné oči, když vám prozradím, že vedle změn v jídelníčku, je do budoucna potřeba se i pravidelně hýbat. Proč to tak je?

Představte si, že se vám podaří zhubnout. Tři, pět, deset kilo. Pěkná představa, viďte? Jenže pokud nebudete tělo zpevňovat pravidelných pohybem, bude na vás všechno viset. Neforemné ruce, zadek s celulitidou, nohy, co nejsou pevné. No uznejte, kdo by to chtěl?





Druhou věcí je i fakt, že i samotným pohybem se dá na hubnutí hodně zapracovat. Spaluje kalorie, snižuje množství tuku, zbavuje stresu... To je známá věc. Ale třeba na začátku ho klientům nedoporučuji. Je potřeba, abyste si vy i vaše tělo byli zvyklí na změny ve stravování. Někdy máte snížený příjem oproti dosavadnímu jezení, takže by vás to mohlo vyčerpávat. Byli byste bez energie a unavení. Ale to vám všechno na MyDiet spočítáme tak, aby se tak nestalo.



Každopádně fyzická se přidává až po nějakém čase. Za mne nejlépe funguje běh v kombinaci s posilováním. Sama v tom teď hodně jedu, a nemůžu si to vynachválit. Když si sednete s trenérem, jako my dva s Radkem, je cesta k pekáči buchet sice náročná, ale i zábavná. Už začínáte přemýšlet, do čeho se pustíte? Tak šup šup, za chvíli tu máme léto. Tak ať nám to sluší!




S láskou

vaše

Lada