Jídelníček na dálku? Tak ho zkuste!

Ta kila navíc vás už štvou a jste rozhodnutá s tím něco udělat? Definitivně a co nejdřív? Zkuste si nechat udělat jídelníček, co bude přesně a jen pro vás. 


Alice mi telefonovala celé zoufalá, že už se na sebe nemůže už dívat. “Najednou mi narostlo břicho, otekly nohy a v obličeji vypadám taky jak koule,” nebrala si servítky… Tohle asi znáte také, viďte? Přijde nám, že jsme najednou ztloustly o milion kil. Ale ono to nebylo nebylo přes noc. Jen jsme si nevšimly, nebo to nechtěly vidět. Až nám to začalo vadit, protože jsme možná překročily míru. Dvě tři kila jsou fuk, ale pět a víc, to už je peklo….

Chce to mít plán
Jestli jste v podobné situaci a máte už dost toho omezování a následujícího povolení otěží, navíc vlastně bez jakéhokoliv výsledku, mám pro vás řešení. Nechte si udělat plán. Je to pak mnohem snazší, než když stále vymýšlíte a zvažujete, co můžete a co ne. A jestli do kafe plnotučné mléko nebo polotučné, načež si večer dáte láhev bílého vína, protože “už toho máte dost.” Jídelníček na míru vás z toho dostane.

Společně to zvládneme
Jak na to? Dejte mi o sobě vědět a pustíme se do práce. Díky karanténě jsem zjistila, že se dá hodně práce udělat i na dálku. Takže ať jste odkudkoliv, jdeme na to. Zjistíme, kde děláte chyby či co vám chybí a zkusíme to všechno postupně změnit. Budu s vámi v kontaktu, nebojte. To je pro hubnutí totiž důležité. Nejen vědět, jak na to, ale také mít podporu. A od toho tu jsem pro vás. Stejně jako na tom teď děláme s Alicí. Už se nehroutí, ale poctivě jí, jak má. Už mi volá i mnohem veselejší zprávy, třeba to, že za měsíc zhubla o tři kila! A to jsme na začátku… 

Proto pojďte do toho také, ať se ještě stihnete nebát na bazén vylézt třeba i v bikinách…